Πρότυπα των πορτών υψηλής ταχύτητας.

July 29, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα των πορτών υψηλής ταχύτητας.

Πρότυπα κυλώντας της γρήγορα πόρτας
Αυτή τη στιγμή, οι γρήγορα κυλώντας πόρτες παραθυρόφυλλων στην αγορά διαιρούνται κατά προσέγγιση σε 5 κατηγορίες. Τα κοινά χαρακτηριστικά τους είναι υψηλή ταχύτητα, υψηλή αποδοτικότητα, και ποικίλες εξωτερικές διεπαφές αισθητήρων, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν το σύνδεσμο πολυ-συσκευών, ο οποίος είναι ευφυέστερος και ασφαλέστερος.
1. Κανονική γρήγορα κυλώντας πόρτα παραθυρόφυλλων PVC
Αυτό το είδος πόρτας έχει μια ορισμένη αντίσταση αέρα, υψηλή απόδοση δαπανών, που χρησιμοποιείται συνήθως για την εσωτερική πόρτα χωρισμάτων εργαστηρίων και το μικρό εργαστήριο μεγέθους έξω από την πόρτα.
2. PVC που συσσωρεύει τη γρήγορη πόρτα
Αυτό το είδος πόρτας είναι παρόμοιο με τη συνηθισμένη γρήγορα κυλώντας πόρτα παραθυρόφυλλων, αλλά έχει την ισχυρότερη απόδοση αντίστασης αέρα, και χρησιμοποιείται συνήθως για την εξωτερική πόρτα του μεγάλου ανοίγοντας μεγέθους.
3. Γρήγορη πόρτα φερμουάρ PVC
Η μοναδική δομή διαδρομής της γρήγορης πόρτας φερμουάρ του δίνει μια ισχυρή απόδοση σφράγισης και μια αυτόματη λειτουργία επισκευής. Αλλά η απόδοση αντίστασης αέρα του είναι κακή, περισσότερο χρησιμοποιημένος στο εργαστήριο, υψηλότερη εσωτερική πόρτα χωρισμάτων απαιτήσεων καθαρότητας.
4. Γρήγορη πόρτα κρύας αποθήκευσης
Η κουρτίνα της γρήγορης πόρτας κρύας αποθήκευσης αποτελείται από τρία στρώματα, και τη μέση γεμίζουν με το υλικό θερμικής μόνωσης. Η δομή διαδρομής της είναι μοναδική, και έχει την απόδοση ισχυρής σφράγισης και θερμικής μόνωσης. Εγκαταστήστε το καλώδιο θέρμανσης ή τον καυτό ανεμιστήρα γύρω από τη διαδρομή για να αποτρέψετε την τήξη.
5.  Πόρτα κραμάτων αργιλίου κυλώντας γρήγορα
Οι επιτροπές πορτών είναι υλικό αφρού πολυουρεθάνιου κραμάτων αργιλίου, δομή διαδρομής στροβίλων. Όχι μόνο έχει μια ισχυρή απόδοση μόνωσης και μια άριστη αντίσταση αέρα. Οι περισσότεροι εγκαθίστανται στην περιοχή διοικητικών μεριμνών, έξω από τις πύλες του εργαστηρίου.