Η βιομηχανική εσωτερική διπλή πόρτα κυκλοφορίας αντίκτυπου ταλάντευσης με τη συντριβή αντιστέκεται στον προφυλακτήρα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα YUOU
Αριθμό μοντέλου Πόρτα εσύ-κυκλοφορίας
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 800USD/1
Συσκευασία λεπτομέρειες Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 7 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 50
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως

πόρτα κυκλοφορίας αντίκτυπου ταλάντευσης 40mm διπλή

,

Η συντριβή αντιστέκεται στην πόρτα κυκλοφορίας αντίκτυπου προφυλακτήρων

,

Ταλαντεμένος πόρτα κυκλοφορίας πιάτων ρητίνης ABS

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Η βιομηχανική βαρέων καθηκόντων εσωτερική διπλής κατεύθυνσης ανοικτή διπλή πόρτα κυκλοφορίας αντίκτυπου ταλάντευσης για το εργοστάσιο τροφίμων με τη συντριβή αντιστέκεται στον προφυλακτήρα

Η πόρτα κυκλοφορίας χρησιμοποιείται ευρέως στο βιομηχανικό εργαστήριο. Η επιτροπή πορτών αποτελείται από το πιάτο ρητίνης ανοξείδωτου ή ABS, και το εναντίον της σύγκρουσης λαστιχένιο πιάτο προστίθεται και στις δύο πλευρές της πόρτας. Έχει τα χαρακτηριστικά της σταθερότητας, της αντίστασης αντίκτυπου και της μακριάς ζωής υπηρεσιών. Μπορεί να αντισταθεί τον άμεσο τύπο αντίκτυπου forklifts, υδραυλικών κάρρων, μικρών κάρρων, κ.λπ., επιτρέποντας στους ανθρώπους και τα αγαθά για να περάσει γρηγορότερα και να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας. Μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διάφορων συνθηκών εργασίας, μπορεί να είναι βασισμένο στο νερό και εύκολο να ξεπλύνει, και χρησιμοποιείται ευρέως στην επεξεργασία τροφίμων, φαρμακευτικό είδος, λιανική πώληση, ταχυδρομική, υπεραγορά, αποθήκη εμπορευμάτων.

Μέγεθος: Προσαρμοσμένος διαθέσιμος.

Ενιαία πόρτα: 600 ≤ width≤ 1200mm, 1800 ≤ ύψος ≤ 3000mm
Διπλή πόρτα: 1200 ≤ πλάτος ≤ 3000mm, 1800 ≤ ύψος ≤ 3000mm

Η επιτροπή πορτών είναι αντιδιαβρωτική με τη συντήρηση θερμότητας, μόνωση θερμότητας:
20 Η 40mm παχιά. Μέσα γεμίζεται με το υλικό θερμικός-μόνωσης. Η επιφάνεια είναι υψηλής αντοχής πιάτο ρητίνης ανοξείδωτου ή ABS.

Αυτόματος-κλείσιμο: Η άρθρωση υιοθετεί τη διαδικασία ανύψωσης, το εκκεντρικό σχέδιο άξονων, η δυνατότητα ανοίγματος και κλεισίματος είναι ισχυρή, και η αποδοτικότητα εργασίας βελτιώνεται.

Συνιστώμενα προϊόντα